ΑΘΗΝΑ 90 - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 (ΔΙΕΚΟΠΗ)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έλαβε μέρος εχθές το βράδυ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Women's Futsal Championship, υπό την δυνατή βροχόπτωση που είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς στην Αττική. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί όλος ο αγώνας, αλλά μόνο το 1ο ημίχρονο, με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το παιχνίδι είχε οριστεί για τις 22:00 και ξεκίνησε με 10’ λεπτά καθυστέρηση, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα, καθυστέρησε να παραδώσει τα δελτία στους διαιτητές, κάτι που έγινε μετά από παρέμβαση των τελευταίων.

Αφού έγινε έλεγχος από τους διαιτητές για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγείας των αθλητριών, δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα που να επηρεάζει την έναρξη του αγώνα.

Μόλις από το 1ο λεπτό η ομάδα μας έδειξε διάθεση να διεκδικήσει την νίκη στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος και ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπειτα, από αρκετές χαμένες ευκαιρίες στις οποίες η τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κατάφερε να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας της, την λύση βρήκε η Μπατζάκα στο 15’ καταφέρνοντας να σκοράρει για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να σκοράρει και 2ο τέρμα αλλά σπατάλησε ορισμένες ευκαιρίες και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα, έπειτα από δικό μας λάθος κατάφερε στην αντεπίθεση να ισοφαρίσει στο 23’ με την Κουκουλοπούλου. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου.

Πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, έπεσε στην αντίληψη των διαιτητών (προφανώς τους διέφυγε στον αρχικό έλεγχο), ότι η τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού φορούσε τάπες, κάτι το οποίο και απαγορεύεται σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΠΕΠΣΣ (επιτρέπονται μόνο παπούτσια με σχάρα σε ανοιχτά γήπεδα), καθώς εγείρει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού για τις υπόλοιπες αθλήτριες.

Ύστερα από εντολή των διαιτητών, δόθηκαν 10’ ώστε η φιλοξενούμενη ομάδα να βρει λύση καθότι δεν υπήρχε 2η τερματοφύλακας στον πάγκο. Παρότι ο καιρός δεν ήταν ο ιδανικός για τέτοια αναμονή (υπήρχε συνεχής βροχόπτωση καθ ‘ όλη τη διάρκεια του αγώνα), με τις αθλήτριες μας να περιμένουν υπομονετικά στην βροχή, η φιλοξενούμενη ομάδα επέμενε ο αγώνας να συνεχίσει με την τερματοφύλακα τους να φορά τα παπούτσια με τις τάπες, χωρίς να προσπαθεί να βρει άλλη λύση όπως πχ. να φορέσει τα αθλητικά της παπούτσια (όπως έχει συμβεί παρά πολλές φορές σε αγώνες Futsal) ή να δανειστεί τα παπούτσια κάποιας συμπαίκτριας της ή αυτών που ήταν εκτός αποστολής..

Αντ´ αυτού, αποφάσισε να αποχωρήσει όλη η ομάδα για τα αποδυτήρια μην αφήνοντας άλλη επιλογή στους διαιτητές ύστερα από 15’ αναμονής να σφυρίξουν την διακοπή του αγώνα.

Δυστυχώς ένας, πολύ ωραίος και δυνατός αγώνας δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί στον αγωνιστικό χώρο με τους κανόνες που αρμόζουν στο άθλημα του Futsal.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι εξής:
Βαΐτση, Δρακοπούλου, Ψαρρού, Φακινού, Πλεξίδα, Θεοδωρακοπούλου, Γεωργίου, Παπαμήτρου, Φράγκου και Μπατζάκα.

Δείτε επίσης Τελευταία Νέα

Gallery Photos Videos

NEWSLETTER
 
Με την εγγραφή σου στο Newsletter
 μπορείς να μαθαίνεις όλα τα νέα του 
ΑΘΗΝΑ 90 FUTSAL CLUB
02LINEB
02LINEB